Schuifdeuren

Interesse in de mogelijkheden voor schuifdeuren? Neem contact met ons op, wij vertellen u hier graag meer over en vinden altijd een passende oplossing voor het plaatsen van schuifdeuren naar wens in uw woning.

Schuifdeuren plaatsen

Schuifdeuren worden met de dag populairder en wij zien ze steeds vaker terug op prominente plekken in een woning. Niet alleen omdat schuifdeuren erg praktisch in gebruik zijn en zeer geschikt voor ruimtes waar een draaiende binnendeur niet mogelijk is, maar ook omdat schuifdeuren veel toegevoegde waarde bieden betreft de uitstraling van een woning. Van een chique, strakke look tot een rustieke en warme stijl, er zijn ontelbaar veel mogelijkheden met betrekking tot typen schuifdeuren.

 

Denk aan schuifdeuren als oplossing om twee ruimtes met elkaar te verbinden door de schuifdeuren gemakkelijk te kunnen openen, of juist om meer privacy te creëren door de schuifdeuren te sluiten wanneer nodig. Een handige, ruimtebesparende oplossing dus. De woonruimtes waar schuifdeuren het meest voorkomen zijn slaapkamers, badkamers, voorraadkasten en trapopgangen.

strakke schuifdeuren
Schuifdeuren laten plaatsen

Duurzame kwaliteit

MDoors werkt uitsluitend met schuifdeuren en materialen van duurzame kwaliteit voor langdurig plezier en gebruik van het eindresultaat. Denk hierbij aan de schuifdeursystemen die gebruikt kunnen worden en bevestigingsmaterialen voor montage aan de muur of wand. Indien nodig komen wij de schuifdeuren opmeten en kunnen wij deze op maat maken of laten leveren voor u. Wij gaan altijd in overleg met de klant wat de wensen en behoeften zijn qua type deur, materialen en het schuifdeur beslag. Op basis van deze gegevens wordt het schuifdeursysteem geselecteerd en toegepast.

Interesse in de mogelijkheden voor schuifdeuren? Neem contact met ons op, wij vertellen u hier graag meer over en vinden altijd een passende oplossing voor het plaatsen van schuifdeuren naar wens in uw woning.

Schuifdeur projecten

Interesse naar een offerte op maat of heeft u een vraag? Wij streven naar snelle, persoonlijke communicatie.

MDOORS gebruikt cookies voor de beste weergave van deze website.