Scharnieren en Sloten

Interesse in de mogelijkheden voor scharnieren en sloten? Neem contact met ons op, wij vertellen u hier graag meer over en vinden altijd een passende oplossing voor het plaatsen van passende scharnieren en sloten naar wens voor zowel uw binnen- als buitendeuren.

Kies de juiste scharnieren en sloten bij MDoors

Naast het selecteren van de juiste binnen- of buitendeur voor uw woning, is het kiezen van de passende scharnieren en sloten ook zeker van groot belang. Met behulp van scharnieren kunt u uw deur openen en sluiten. Welk scharnier kiest u voor welke deur? Het grootste verschil tussen verschillende typen scharnieren is de draagkracht. Het is enorm belangrijk dat scharnieren geschikt zijn om de deur te dragen. Daarnaast zijn er tegenwoordig eindeloos veel mogelijkheden qua typen scharnieren qua materiaal en design.

onzichtbaar scharnieren

Onzichtbaar weggewerkt

Zo is MDoors gespecialiseerd in het plaatsen van onzichtbare scharnieren, waarbij de selectie van de gewenste kleur, het design en gewicht van belang is. Dankzij onzichtbare scharnieren komt de deur in gesloten toestand perfect in lijn te liggen met de muur, zonder dat ook maar iets van het scharnier  of de schroeven zichtbaar is. Pure perfectie naar onze mening! Wij helpen u de juiste scharnieren voor elke deur te vinden en plaatsen.

Naast goed werkende scharnieren is het ook belangrijk dat u geschikte sloten heeft om uw binnendeuren moeiteloos te sluiten. Denk dan eens aan magneetsloten, dé nieuwste trend met betrekking tot binnendeuren. Een handige, wederom onzichtbare oplossing voor het perfect sluiten van uw binnendeur. Bij het sluiten van de deur zal de dagschoot namelijk door een magneet in de sluitkom getrokken worden, wat zorgt voor een automatische sluiting van de deur. Er is geen sluitplaat in het kozijn meer nodig, wat leidt tot een strakke afwerking met enkel nog een zichtbare deurklink. Qua sloten kunt u kiezen uit zwarte of witte RVS magneetsloten. Magnetische sloten en verdekte scharnieren zijn een perfecte combinatie en worden vaak toegepast bij deuren en kozijnen met een minimalistisch design.

dubbele buitendeuren

Ook voor buitendeuren

Wat betreft uw buitendeuren kunnen het niet vaak genoeg zeggen: een veilig gevoel in uw eigen woning begint bij goed en veilig hang- en sluitwerk. Voor buitendeuren geldt dat wij graag zorgen voor de preventie van inbraak en hier de juiste maatregelen voor kunnen treffen. Denk bijvoorbeeld aan antikerntrekbeslag. Hierover leest u meer onder Deuren afhangen – buitendeuren afhangen. Daarnaast is MDoors gespecialiseerd in het infrasen van (elektrische) meerpuntssluitingen in uw buitendeuren. Bij een meerpuntssluiting wordt uw buitendeur met één beweging op drie punten in het kozijn afgesloten. Dit zorgt direct voor een verbeterde veiligheid en vermindert de inbraakgevoeligheid van uw woning. MDoors heeft de geschikte freesmallen om uw deuren te voorzien van de meest optimale sloten. Wij kunnen er tevens voor zorgen dat u voor elke deur slechts één en dezelfde sleutel dient te gebruiken. Gemak dient de mens.

Interesse in de mogelijkheden voor scharnieren en sloten? Neem contact met ons op, wij vertellen u hier graag meer over en vinden altijd een passende oplossing voor het plaatsen van passende scharnieren en sloten naar wens voor zowel uw binnen- als buitendeuren.

Interesse naar een offerte op maat of heeft u een vraag? Wij streven naar snelle, persoonlijke communicatie.

MDOORS gebruikt cookies voor de beste weergave van deze website.