Over MDoors

Welkom bij MDoors

Op zoek naar een bedrijf dat op professionele wijze de deuren van uw woning of bedrijf kan monteren en afhangen? MDoors staat voor u klaar! Van het perfect inmeten en het op maat maken van deuren, tot het uiteindelijk afhangen van al uw deuren. MDoors is dé deuren expert en specialist in onzichtbare scharnieren, invisidoors, taatsdeuren en sloten.

Na in 2014 Hoogvorst Slotenmontage succesvol te hebben opgericht en inmiddels al jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de interessante wereld van binnen- en buitendeuren, kozijnen en alle soorten en maten sloten die er zijn, is het nu tijd voor de volgende stap: MDoors. Met een hart voor het vak en een passie voor deuren, dé specialist voor high end oplossingen voor luxueuze deuren in combinatie met veilige sloten.

Mark Hoogvorst eigenaar Mdoors

Ons nuchtere, Noord-Hollandse motto:
“Eerst een bakkie, dan gaan we vlammen”

Bij MDoors installeren wij deuren van hoge kwaliteit op nauwkeurige wijze. We denken in oplossingen, gaan mee met de tijd en volgen de laatste trends via vaste partners op de voet. Bij MDoors wordt uitsluitend met kwaliteitsmerken en professioneel gereedschap gewerkt en hebben we inmiddels meerdere samenwerkingen met interieurbouwers gerealiseerd wat u als klant uiteindelijk altijd ten goede komt. Klanttevredenheid staat dan ook hoog in het vaandel. Wij streven naar een eindresultaat waar zowel u als wij blij van worden. MDoors kijkt samen met u naar de beste deur-oplossingen. Wij zijn ‘Your Door Specialist’.

MDoors is veelal in de regio Noord-Holland te vinden, maar ook de rest van Nederland kan op ons rekenen voor uitmuntend hang- en sluitwerk en elke andere uitdaging die u voor ons heeft… Naast de grote projecten waarbij wij betrokken zijn, blijven wij namelijk graag ook bij de particulier over de vloer komen.

Interesse naar een offerte op maat of heeft u een vraag? Wij streven naar snelle, persoonlijke communicatie.

Dit zeggen klanten over MDoors

MDOORS gebruikt cookies voor de beste weergave van deze website.