Buitendeuren

Interesse in de mogelijkheden voor het afhangen van uw buitendeuren of veilige sloten? Neem contact met ons op, wij vertellen u hier graag meer over en vinden altijd een passende oplossing het plaatsen en afhangen van buitendeuren voor uw woning.

Buitendeuren

Buitendeuren dienen perfect op maat te zijn en feilloos in de scharnieren te hangen. Daarbij komt kijken dat buitendeuren bepalend zijn voor het aanzicht van de woning en voor de nodige veiligheid van uw woning moeten zorgen. MDoors levert en monteert dan ook buitendeuren die voldoen aan de PKVW norm (Politie Keurmerk Veilig Wonen).

De mogelijkheden betreft buitendeuren zijn oneindig. Van geïsoleerde deuren tot hardhouten buitendeuren en van traditionele buitendeuren tot buitendeuren in modern design… Wij leveren en monteren deuren in alle soorten en maten, ook mogelijk inclusief kozijnmontage.

dubbele buitendeuren

Inbraakpreventie

Om terug te komen op de veiligheid van uw woning; MDoors is tevens zeer deskundig in inbraakpreventie met betrekking tot uw buitendeuren en ramen. De inbraakmethode “kerntrekken” is de laatste jaren een populaire manier van inbreken. Bij kerntrekken schroeft een inbreker een schroef in de cilinder en trekt deze er met veel kracht uit. Hierdoor krijgt hij eenvoudig toegang tot het slot. Deze inbraakmethode wordt vrijwel geluidloos toegepast en een inbreker kan binnen 20 seconden uw huis betreden. U kunt uw huis hier tegen beveiligen door anti kerntrekbeslag te plaatsen. Met anti kerntrekbeslag SKG*** is uw cilinder volledig door metaal omsloten en goed beschermd tegen kerntrekken, en dus het uitboren of uittrekken van uw cilinder. Ook (elektrische) meerpuntssluitingen zorgen voor een goede beveiliging van uw woning. Lees hierover meer onder Scharnieren en sloten.

SKG Producten

MDoors werkt met SKG producten. Het keurmerk SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. De producten van SKG zijn van hoge kwaliteit en worden onder anderen getest op inbraakwerendheid, sterkte en stijfheid, waardoor u verzekerd bent van een betrouwbaar product.

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: de veiligheid van uw woning begint en eindigt met goed en betrouwbaar hang- en sluitwerk.

Interesse in de mogelijkheden voor het afhangen van uw buitendeuren of veilige sloten? Neem contact met ons op, wij vertellen u hier graag meer over en vinden altijd een passende oplossing het plaatsen en afhangen van buitendeuren voor uw woning.

Buitendeur projecten

Interesse naar een offerte op maat of heeft u een vraag? Wij streven naar snelle, persoonlijke communicatie.

MDOORS gebruikt cookies voor de beste weergave van deze website.